Enkla sätt att tjäna pengar till klassen

tjäna pengar till klassenDet finns så många enkla sätt att tjäna pengar till klassen. Här kommer några förslag.

Utgå från ert område och se vad som behövs. Är det vinter och eran skola ligger nära ett friluftsområde finns där många enkla sätt att tjäna pengar till klassen. Gå dit en helg med termosar fyllda av varm blåbärssoppa till skidåkarna. Alternativt går det alltid att sälja varm choklad och bullar till barnfamiljer. Det kan också vara bra att sälja ett hälsosamt alternativ till friskusarna, som grönt te och äpple. Fler enkla sätt att tjäna pengar till klassen är att lokalisera ett villaområde där det bor mycket pensionärer. Gå sedan runt och erbjud snöskottning för ett pris och snöskottning och sandad uppfart för ett paketpris. På våren är vilda blommor lättsålda, speciellt i städer och hela sommaren kan man sälja gräsklippning. Andra enkla sätt att tjäna pengar till klassen är fruktplockning och rafsa löv, de passar bäst på hösten. Terminerna igenom kan man hålla en stor second hand loppis för alla andra klasser och deras familjer. Börja med att gå igenom den egna garderoben, be sedan föräldrar och syskon att göra detsamma. Loppisar med speciell inriktning ger många enkla sätt att tjäna pengar till klassen.