Tips på diverse sexleksaker

sexleksakerAtt välja rätt sexleksaker kan vara mycket svårt bland dagens alla alternativ. Man kan antingen välja att göra hemmagjorda sexleksaker, och bespara sig pengar men förlora kvalité på köpet, eller att köpa exklusiva sexleksaker, och slösa pengar, för högsta kvalité.

Lösvagina
En lösvagina är en konstgjord vagina som används vid masturbation av män. Den är oftast tillverkad i gummi eller silikon, men i de mer exklusiva fallen används ett material som kallas syntetisk hud, som är skapt för att ge en så lik känsla till hud som möjligt. Den kvinnliga motsvarigheten till lösvaginor är dildos. Det finns en tillverkare av manliga sexleksaker som gör lösvaginor vid namn ”fleshglight”. Det speciella med fleshlight är att de ser ut som en helt vanlig ficklampa, så ingen misstänker vad som finns under locken när den inte är i bruk.

Dildo
En dildo, eller löspenis som det även kallas, är den vanligaste sexleksaken för kvinnor. Det brukar vara en avbild på en manlig penis, eller enbart bara i stavform, och är för det mesta tillverkad i latex, plast, silikon eller glas. Det finns dildos för någon hundralapp, men det finns även extremt välgjorda kopior av manliga porrstjärnors penisar, gjorda i syntetiskt hud, med exakt rätt vikt, längd och omkrets.